toate categoriile

Profilul companiei

Acasă> Despre noi > Profilul companiei

Zhejiang Tongyou I&E Co., Ltd.

Zhejiang Tongyou Import & Export Co., Ltd. a fost înregistrată în ianuarie 2018 și este situat în strada Taozhu, orașul Zhuji, provincia Zhejiang, acoperând o suprafață de aproximativ 23,000 de metri pătrați și o suprafață de construcție de aproximativ 21,500 de metri pătrați.

Compania se ocupă în principal de nailon, poliester și alte materii prime textile, precum și o serie de produse precum răsucitor dublu, bobinator, suport de sârmă, mașină de scuturat și diverse mașini textile. Putem furniza diverse specificații de materii prime de înaltă calitate și echipamente textile pentru șosete din bumbac, ciorapi, lenjerie intimă fără cusături, mănuși, îmbrăcăminte etc.

Pentru a internaționaliza produsele companiei, în 2018, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., Zhejiang Tongyou Machinery Technology Co., Ltd. și Zhejiang Tongyou Chemical Fiber Co., Ltd. au înființat în comun Zhejiang Tongyou Import and Export Co. , Ltd., care este responsabilă pentru seria de produse „Flying Tiger” și „Tongyou” sunt vândute în țară și în străinătate. Compania adoptă un model de management avansat, are o forță tehnică puternică și a format un sistem complet de la cercetarea și dezvoltarea produselor, producție, vânzări până la serviciul post-vânzare.

Una dintre companiile-mamă, Zhuji Feihu Textile Machinery Co., Ltd., a fost înființată în 1995, specializată în producția de diverse mașini textile, cum ar fi mașini de răsucire, bobinatoare, expansoare de fire și șnururi. Cu peste 20 de ani de experiență în servicii de producție, linie de asamblare profesională a echipamentelor de producție, tehnologie de producție profesională și muncitori industriali calificați. De când produsul a fost introdus pe piață, a câștigat laude unanime de la textile, tricotat, fire, imprimare și vopsire și alte întreprinderi conexe. Am stabilit alianțe strategice aprofundate de co-leasing cu nailon, poliester și alți furnizori de producție și producători interni de mașini și echipamente textile la scară largă pentru a promova în comun cercetarea și dezvoltarea de noi produse și pentru a avea o bună reputație în industrie.

Compania are sediul central în orașul Sandu, orașul Zhuji, provincia Zhejiang, la doar 1 km distanță de ieșirea de mare viteză și gară, cu transport convenabil și livrare promptă. Portul Ningbo 1.5 ore, Portul Shanghai 2.5 ore, Aeroportul Internațional Hangzhou Xiaoshan 45 minute, Aeroportul Internațional Yiwu 20 minute, 2.5 ore până la Aeroportul Internațional Shanghai Pudong.
De-a lungul anilor, produsele companiei au fost bine vândute în Zhejiang, Jiangsu, Guangdong, Shanghai, Fujian și alte piețe interne mari de tricotat și textile și au fost exportate în Europa, America, Asia de Sud-Est și alte țări și a înființat mai multe birouri în Asia de Sud-Est să fie responsabil pentru post-vânzarea produselor. Servicii asemanatoare.

Aderăm la conceptul de „cooperare cinstită, creăm o situație de câștig-câștig”, implementăm principiul „supraviețuiește prin calitate, căutăm credibilitate prin serviciu” și ne străduim să construim o întreprindere internațională de primă clasă!