toate categoriile

Noutăţi

Acasă> Noutăţi

Călărie în aer liber de vară, de ce să aleg haine cu uscare rapidă

Timpul: 2022-07-11 Afisari: 47

3-1

Exercițiul îi face pe oameni sănătoși și energici, mai ales în zilele noastre, mulți oameni au obiceiul de a alerga și se trezesc dimineața devreme pentru a alerga sau să facă niște exerciții fizice, oamenii vor fi spiritul mult mai bun al zilei, iubesc oamenii de sport le dau altora un foarte însorit senzație într-adevăr, dar și foarte elită. Dar ce fel de haine ar trebui să purtăm când facem sport? Hainele cu uscare rapidă pot fi o alegere bună.
Unii oameni consideră că hainele cu uscare rapidă sunt foarte misterioase, gândindu-se că în interior există o mulțime de componente de înaltă tehnologie, de fapt, majoritatea hainelor cu uscare rapidă sunt fabricate din țesături din fibre chimice, doar din cauza tehnologiei diferite de procesare, astfel încât să aibă o varietate de efecte magice pe care îmbrăcămintea obișnuită nu le are. Uscarea rapidă a hainelor nu este absorbția transpirației, dar transpirația va fi transferată rapid pe suprafața hainelor, prin circulația aerului se va evapora transpirația, astfel încât să se realizeze scopul de a usca rapid, general, viteza de uscare rapidă a hainelor decât bumbacul. țesăturile cu 50% mai rapid.

3-2

Țesăturile folosite la hainele cu uscare rapidă sunt în principal poliester, dar și unele folosesc fibre ecologice precum soia. Poliesterul nu este la fel de absorbant precum bumbacul și inul. Cea mai mare caracteristică a fibrei de poliester este că nu sifonează apa după absorbție, ci crește viteza de evaporare prin creșterea zonei umede.
Caracteristici funcționale haine cu uscare rapidă: mulți oameni din sport, pentru a scăpa de o mulțime de transpirație acumulată în senzația de inconfort de la suprafața pielii, se îmbracă pe o îmbrăcăminte din bumbac "confortabilă și respirabilă". Dar, de fapt, îmbrăcămintea din bumbac poate absorbi doar transpirația și nu este respirabilă, nu este potrivită pentru îmbrăcămintea sport. Abordarea corectă este să alegi haine largi și confortabile, extensibile, respirabile și ușor de transpirat, cu uscare rapidă.
Am introdus efectele funcționale ale hainelor cu uscare rapidă, apoi vă prezentăm cum să curățați hainele cu uscare rapidă și măsurile de precauție.

3-3

Cât de des ar trebui să-mi spăl hainele care se usucă rapid? Hainele uscate rapid trebuie spălate după fiecare exercițiu.
Se recomandă ca hainele intime ale zilei să fie schimbate și spălate în timp util în aceeași zi pentru a evita creșterea bacteriilor, petele de transpirație și alte reziduuri de pete. Înainte de a spăla rufele, trebuie să verificați eticheta de spălare din interiorul hainelor și să le spălați conform precauțiilor și metodelor de spălare indicate pe eticheta de spălare pentru a evita deteriorarea hainelor din cauza metodelor de spălare greșite.
Cum să spăl mai bine hainele cu uscare rapidă? În general, hainele cu uscare rapidă sunt mai rezistente la apă și la cenușă, trebuie doar să turnați puțin detergent de rufe în apă, să înmuiați hainele timp de o jumătate de oră, să frecați ușor, să clătiți bine și să folosiți uscătorul de rufe sau doar să uscați.
Tesatura de haine cu uscare rapidă mai mult polipropilenă, această țesătură este ușor de pilling, cu cât fenomenul de spălare este mai evident, în uscare sau aproape de sursa de foc este ușor de îmbătrânit. Mai târziu, utilizarea mai mult de poliester în loc de polipropilenă, caracteristicile sale nu sunt ușor de pilling și de îmbătrânire. Ambele țesături în spălare, nu se freca energic, se spală la mașină, apoi se deschide, de asemenea, la unelte „blând”.
Hainele cu uscare rapidă sunt produse după cerințele mediului de utilizare în aer liber. În general, primăvara și vara pot purta haine cu uscare rapidă, când sunt mai comode decât sacul de box greu, mult mai practic. Prin urmare, cei care iubesc sportul, sportul, ciclismul, călătoriile în aer liber, îmbrăcămintea cu uscare rapidă este o alegere foarte bună.