toate categoriile

NOUTĂȚI

Acasă> NOUTĂȚI

De ce este populară țesătura din poliester? Este țesătura din poliester cu adevărat foarte nerespirabilă?

Timpul: 2022-07-11 Afisari: 46

Țesăturile din fibre naturale pure sunt bumbac, cânepă, mătase, lână, azbest, etc. Deși principala fibre naturale, dar nu există probleme neglijabile, cum ar fi instabilitatea chimică, se bazează pe randamentul scăzut al materialelor naturale, fibrele naturale sunt predispuse la mucegai , molii, decolorarea după utilizare, nu ușor de fixat, ușor de produs riduri etc.

4-1

Având în vedere producția mai mare în masă, fibrele chimice sunt puse pe piață într-un singur experiment și îmbunătățire, costuri reduse și randament ridicat și pot fi modificate, ușor de prelucrat și au proprietăți puternice de întindere. Cum ar fi fibra de poliester, care este cunoscută în mod obișnuit ca țesătură de poliester, conform poliesterului are proprietăți excelente de modelare, fire de poliester și țesătură prin modelare sau drepte, sau pliuri pufoase, în utilizare, chiar și după multe spălări, pot menține, de asemenea, forma originală.
Și proprietățile chimice ale poliesterului, molecula de poliester constă din lanț scurt de hidrocarbură alifatică, grup ester, inel benzen, grup hidroxil alcool final, îndepărtați grupul hidroxil alcool cu ​​două capete, nu există alte gene polare, motiv pentru care s-a discutat fibra de poliester ca săraci hidrofil.

4-2

Molecula de poliester conține 46% grup ester, iar grupul ester poate fi hidrolizat și cracat termic peste 200 ℃, iar contactul puternic alcalin va fi saponificat, iar gradul de polimerizare va fi redus, iar detergentul cu dozare obișnuită sub 100 ℃ nu are efect. pe material poliester.
Țesătura din poliester poate rezista la lumina puternică, deci este potrivită pentru țesătura perdelei. În comparație cu fibrele naturale, țesăturile din poliester sunt mai rezistente la lumina soarelui. La uscarea hainelor, mulți oameni vor observa semnul „Fără expunere la lumina soarelui”, deoarece multe țesături pot avea efecte secundare atunci când sunt expuse la lumina soarelui, dar în adâncul sufletului, mulți oameni simt că hainele nu au suflet dacă nu sunt expuse la lumina soarelui (tuse). , astfel încât țesăturile din poliester pot fi expuse în siguranță la lumina soarelui și la otravă (haha).
Poliesterul este, de asemenea, foarte elastic, chiar și după frecări repetate, va reveni rapid la prototipul său și nu va lăsa cute neatractive.
Există, de asemenea, o problemă de siguranță, țesăturile din poliester sunt extrem de rezistente la căldură și tehnologia modelării cu abur poate rezista perfect.

4-3

Rezistența chimică a țesăturii din poliester este, de asemenea, foarte bună, detergenții chimici de spălat consumabile, cum ar fi înălbitor o clasă și nu va dăuna substanței țesăturii. Îmbrăcămintea din poliester nu trebuie să vă faceți griji prea mult cu privire la mucegai, amintiți-vă să puneți o duzină de bile de naftalină în dulap pentru a fi siguri că hainele plasate în dulap, dar vă faceți și griji cu privire la îngălbenirea și petele lungi de mucegai? Chiar dacă puneți N naftalină, încă îngrijorat de dragostea pentru haine în dulap, dar țesătura din poliester poate fi capabilă să ocolească în mod fundamental acest tip de probleme.

4-4